ORION SEARCH INTERNATIONAL AS
English
 
 
 
 
 

Om Orion

Fra 1. januar 2011 ble rekrutteringsdelen i Cultivator AS og Orion Search International AS ett selskap. Det sammenslåtte selskapet heter Orion Search International AS.

Sammenslåingen av Cultivator sin rekrutteringsdel og Orion, er drevet frem av et ønske om å utvikle et større og mer slagskraftig rekrutteringstilbud, som vil bli mer attraktivt for både kunder, kandidater og medarbeidere i Orion.

Konkurransen om de beste medarbeiderne blir stadig tøffere. De fleste bedrifter innser at rekruttering er tidkrevende og krever kompetanse, testverktøy og grundige prosesser. I mange tilfeller holder det ikke bare med annonsering av stillingen. Aktivt markedssøk, omfattende og relevant nettverk, og bruk av moderne IT-verktøy sikrer en effektiv og målrettet jakt på de riktige menneskene.

Orion tilbyr et moderne rekrutteringskonsept for bedrifter som er opptatt av høy kvalitet og effektivitet i rekrutteringsprosessen. Vi fokuserer på search, men støtter som regel rekrutteringsprosessen med annonsering.

Orion har som mål å ha de mest lojale kundene gjennom et høyt servicenivå og en effektiv og god løsning av kundens rekrutteringsbehov. For oss vil det alltid være sentralt å identifisere, vurdere og presentere kandidater som vil sikre økt lønnsomhet for våre kunder.

Vi er også svært opptatt av å ivareta kandidatene på en profesjonell måte, gjennom en aktiv oppfølging i prosessen. I tillegg tilstreber vi å gi kandidatene som ikke fikk jobben, en konkret og konstruktiv tilbakemelding.

Velkommen til Orion!

Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn